ΠΡΟΦΙΛ

Η  εταιρεία Θηραϊκή Express  είναι η πρώτη εταιρεία μεταφορών που δραστηριοποιείται στην Σαντορίνη από το 1975 και η πρώτη που δημιούργησε και λειτουργεί υποκατάστημα στο νησί από το 1999.
 
Με παράδοση 40 χρόνων και ανθρώπινο δυναμικό 20 μόνιμων επαγγελματιών σε Αθήνα και Σαντορίνη, η Θηραϊκή Express  προσφέρει Υπηρεσίες Μεταφοράς κάθε είδους προϊόντος κυρίως από και προς την Σαντορίνη, αλλά και στην υπόλοιπη χώρα και το εξωτερικό.
 
Η εταιρεία  έχει αναπτύξει ένα ευρύ φάσμα πελατολογίου και διαθέτει την εμπειρία και την τεχνογνωσία  για να ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις των πελατών της,  που καλύπτουν κάθε εμπορική δραστηριότητα, όπως: ξενοδοχεία, μάντρες οικοδομών, εστιατόρια, supermarkets, οικίες, εμπορικά καταστήματα, εκκλησίες, κάβες, σκάφη, χώροι αναψυχής, κ.λπ.
 
Η Θηραϊκή Express παρέχει πλήρη εξυπηρέτηση 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα και  παραδίδει με ασφάλεια τα εμπορεύματα  στην έδρα του πελάτη, 5 ώρες από την άφιξη του πλοίου στην  Σαντορίνη.

Οι δυνατότητες της εταιρείας επεκτείνονται επίσης  στην προώθηση υπηρεσιών μεταφοράς προϊόντων κάθε τύπου προς την υπόλοιπη χώρα και το εξωτερικό, σε συνεργασία και ανταπόκριση με άλλα τοπικά πρακτορεία.