ΠΡΟΦΙΛ

Η  εταιρεία Θηραϊκή Express  είναι η πρώτη εταιρεία μεταφορών που δραστηριοποιείται στην Σαντορίνη από το 1975 και η πρώτη που δημιούργησε και λειτουργεί υποκατάστημα στο νησί από το 1999.
 
Με παράδοση 40 χρόνων και ανθρώπινο δυναμικό 20 μόνιμων επαγγελματιών σε Αθήνα και Σαντορίνη, η Θηραϊκή Express  προσφέρει Υπηρεσίες Μεταφοράς κάθε είδους προϊόντος κυρίως από και προς την Σαντορίνη, αλλά και στην υπόλοιπη χώρα και το εξωτερικό.
 
Η εταιρεία  έχει αναπτύξει ένα ευρύ φάσμα πελατολογίου και διαθέτει την εμπειρία και την τεχνογνωσία  για να ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις των πελατών της,  που καλύπτουν κάθε εμπορική δραστηριότητα, όπως: ξενοδοχεία, μάντρες οικοδομών, εστιατόρια, supermarkets, οικίες, εμπορικά καταστήματα, εκκλησίες, κάβες, σκάφη, χώροι αναψυχής, κ.λπ.
 
Η Θηραϊκή Express παρέχει πλήρη εξυπηρέτηση  για την Σαντορίνη Δευτέρα έως Σάββατο 8:00 – 15:00 και για την Αθήνα Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00 – 17:00 και Σάββατο 9:00 – 12:00

Οι δυνατότητες της εταιρείας επεκτείνονται επίσης  στην προώθηση υπηρεσιών μεταφοράς προϊόντων κάθε τύπου προς την υπόλοιπη χώρα και το εξωτερικό, σε συνεργασία και ανταπόκριση με άλλα τοπικά πρακτορεία.